Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Home Tekst

RJC sloop- en grondwerken B.V. doet het onmogelijke onmiddelijk

Welkom op de website van RJC sloop- en grondwerken B.V.

Wij zijn VCA en SVMS 007 gecertificeerd, en daar zijn wij heel trots op.

Met vele jaren ervaring en een deskundige aanpak is geen opdracht te groot. Ons sloopbedrijf beschikt over verschillende kranen, "Bobcats" en mini gravers voor elke denkbare opdracht. Ook in situaties waar machines niet tot de opties behoren, kunnen wij goed uit de voeten. Dit gecombineerd met bekwaam personeel is een gegarandeerde succesformule.

Elk tijdschema is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden

Snelheid is vaak van groot belang als het gaat om het renoveren van winkelpanden. Daarom zijn wij in staat in zeer korte tijd een winkelpand volledig schoon af te leveren. In overleg is elk tijdschema mogelijk. U vraagt, wij leveren! Wij zijn dus erg flexibel en zeer ervaren op dit gebied.  

Dit alles stelt ons in staat om een geheel project inclusief asbestsanering, grondsanering, boorwerk, zaagwerk, hakken en breken uit te voeren en de bouwplaats bezemschoon en puinvrij op te leveren.  

Elke klus professioneel aangepakt met onze eigen Bobcats

Een van onze specialiteiten is het casco slopen van winkelpanden. Met de beschikking over verschillende "bobcats" is dit voor ons een veel voorkomende klus. Elke klus wordt echter zeer professioneel en bekwaam aangepakt, want ten slotte is geen opdracht het zelfde. Ook voor vele andere opdrachten hebben wij ruim voldoende materiaal tot onze beschikking.

Ons motto is:

Het onmogelijke doen wij onmiddellijk.

Wonderen duren iets langer.

Ontdek wat wij voor U kunnen betekenen!!

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.