Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Casco slopen

Casco slopen van uw pand

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw winkelpand of huis casco kan slopen? Zoek dan niet verder! RJC sloop- en grondwerken B.V is al jaren een gespecialiseerd sloopbedrijf en heeft al meer dan 300 winkelpanden casco gesloopt. Bij het casco slopen van een winkelpand is het van belang dat uw pand snel en volledig schoon aangeleverd wordt. In overleg is bijna elk tijdschema te realiseren. Ons team heeft de kennis in huis om uw pand op een efficiënte wijze casco te slopen. Als de werkzaamheden zijn afgerond zorgen wij er ook voor dat het afval netjes afgevoerd zal worden.

Casco slopen van gebouwen

Wat kunnen wij voor u betekenen met betrekking tot het casco slopen van gebouwen? Buiten het casco slopen van winkelpanden verzorgen wij ook het casco slopen van:

  • Bedrijfspanden
  • Fabrieken
  • Woonhuizen
  • Ziekenhuizen

Ook behoren asbestsanering, grondsanering en het ontgraven van kelders tot het casco slopen. Wilt u de badkamer vernieuwen en moet de oude er daarom uit? Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd voldoende materiaal om uw opdracht succesvol te kunnen afronden. Heeft u nog vragen? Wilt u uw wensen bespreken met ons? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Casco slopen van uw winkelpand
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring