Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Machinaal slopen

Machinaal slopen van een pand

Beschikt u niet over de middelen om een pand machinaal te slopen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat machinaal kan slopen voor u? RJC sloop- en grondwerken B.V. heeft de juiste materialen, kennis en expertise om machinaal te slopen. Wij beschikken over meerdere mini gravers, kranen en "Bobcats", en ons team is altijd op de hoogte van de eisen en regels die gesteld worden aan het machinaal slopen. Naast machinaal slopen kunnen wij ook handmatig voor u slopen. De werkzaamheden hiervoor zullen wij van te voren eerst met u bespreken.

Duurzaam machinaal slopen

Wat gebeurt er met de materialen na het machinaal slopen? Bij ons staat duurzaamheid centraal. Wij zorgen dat alles goed afgevoerd en verwerkt zal worden, en uiteindelijk zal de bouwplaats bezemschoon opgeleverd worden. Tijdens het project houden wij ook rekening met:

  • Asbestsanering
  • Grondsanering
  • Boorwerk
  • Zaagwerk
  • Hakken en breken

Omdat elk project anders is bespreken wij graag van te voren met u de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Machinaal slopen van een pand
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring