Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Slopen

Slopen van uw pand door RJC sloop- en grondwerken

Wilt u uw pand geheel laten renoveren? Heeft u een gespecialiseerd bedrijf nodig om uw pand eerst te slopen? Dan is RJC sloop- en grondwerken beslist uw aangewezen partner. Door onze kennis en jarenlange ervaring in het slopen hebben we al meerdere grootte en kleine projecten afgerond. Deze ervaring in combinatie met ons uitgebreide machinepark zorgt er voor dat wij uw project succesvol kunnen afronden. Ons hechte team van betrokken medewerkers staat voor u klaar. U kunt vertrouwen op onze service en hoogwaardige manier van slopen.

Sloopwerkzaamheden op tijd laten afronden

Zit u vast aan een tijdschema? Neem dan contact met ons op! We kunnen dan in een kennismakingsgesprek met u de mogelijkheden bespreken zodat wij op tijd klaar zijn. Wanneer wij uw pand slopen houden we ook rekening met effectiviteit en het milieu. Door ons moderne machinepark kunnen wij onder anderen de volgende panden voor u slopen:

  • Betonconstructies
  • Flatgebouwen
  • Staalconstructies
  • Winkelpanden
  • Woningen

Maak a.u.b. uw keuze:

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Slopen van uw pand door RJC sloop- en grondwerken
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring