Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Stofvrij slopen in de buurt van Schiedam voor weinig overlast
Schiedam

Stofvrij slopen in de buurt van Schiedam voor weinig overlast

Ziet u op tegen het slopen van uw pand of onderdelen in uw woning? Bent u bang voor de overlast van geluid en stof? Kies voor het stofvrij slopen in de buurt van Schiedam verzorgd door RJC sloop- en grondwerken B.V. en voorkom deze problemen. RJC sloop- en grondwerken B.V. kan door middel van stofvrij slopen in de buurt van Schiedam diverse voorkomende renovatie- en totaal sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren. Als sloopbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in stofvrij slopen en zijn vele klanten van dienst in Schiedam en omgeving. Door onze deskundige aanpak, vakmensen en hoogwaardige machines is geen opdracht ons te groot. Om stofvrij te slopen in de buurt van Schiedam zetten wij de benodigde machines in. Ons bedrijf beschikt over meerdere kranen, "Bobcats" en mini gravers voor elke denkbare opdracht. Op het gebied van uitlaatgasreductie en stofvrij werken, streeft RJC sloop- en grondwerken B.V. naar inventieve en beperkende maatregelen. Ook in situaties waar grote machines niet tot de opties behoren, kunnen wij goed uit de voeten. Door handmatig en of door inzet van emissiearm sloopmaterieel kunnen we stofvrij slopen in de buurt van Schiedam bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat zonder overlast. Heeft u interesse in stofvrij slopen in Schiedam en omgeving? Informeer naar de mogelijkheden.

Bewoonde gebouwen stofvrij slopen

Zeker wanneer er sloopwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden in bewoonde gebouwen is stofvrij slopen in de buurt van Schiedam van belang. Tijdens het stofvrij slopen in de buurt van Schiedam zorgen wij ervoor dat het gebouw goed is beschermd. Daarnaast maken we gebruik van een afzuiger die stof afzuigt en opvangt, een water vernevelaar en of doormiddel van sproeien het stof beperken. Na het stofvrij slopen in Schiedam en omgeving zorgen wij uiteraard dat het vrijgekomen afval netjes en goed wordt afgevoerd. Kortom, stofvrij slopen in de buurt van Schiedam staat garant voor:

  • Minimaliseren van omgevingshinder
  • Stof beperkende maatregelen
  • Optimale bescherming
  • Werkzaamheden worden uitgevoerd onder de voorschriften van de BRL-SVMS-007
  • Rommel direct opgeruimd

Wij weten als geen ander hoe erg sommige mensen tegen een verbouwing opzien. Met stofvrij slopen in de buurt van Schiedam doen wij ons uiterste best om alles zo schoon mogelijk te houden.

Boren, zagen & frezen door RJC Sloop- en Grondwerken

Boren, zagen & frezen horen ook tot de werkzaamheden die wij uitvoeren. Ook hierbij staat stofvrij slopen in Schiedam en omgeving centraal. Wij kunnen gewapend beton zagen met grote nauwkeurigheid. Ook andere materialen zoals asfalt en andere steen soorten kunnen wij stofvrij slopen in de buurt van Schiedam. Daarnaast kunnen we in diverse materialen nauwkeurig boren. Nauwkeurig en snel werken is onze standaard. Wat uw wensen ook zijn, dit staat centraal.

Geruisloos stofvrij slopen

Naast stofvrij slopen in de buurt van Schiedam kunnen wij geruisloos slopen zonder trillingen en weinig schokken. Hierdoor voorkomen we dat de omgeving schade en overlast ondervindt van de sloopwerken. Wilt u graag een afspraak met ons bedrijf voor stofvrij slopen in de buurt van Schiedam? Neem vrijblijvend contact met ons op.

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring