Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Casco slopen van uw winkelpand in de buurt van Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn

Casco slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn

Wilt u uw huis of kantoorpand graag laten renoveren ? Wij helpen u graag bij het casco slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn. RJC sloop- en grondwerken B.V. is een gespecialiseerd sloopbedrijf dat al jaren actief is in het casco slopen van:

  • Winkelpanden
  • Ziekenhuizen
  • Fabrieken
  • Bedrijfspanden
  • Woonhuizen

Daarnaast behoort het ontgraven van kelders, asbestsanering en grondsanering in [PLAATSTAAM] ook tot onze werkzaamheden. Ondertussen hebben wij al 300 winkelpanden leeg gesloopt met uitmuntend resultaat. Of het nu gaat om opdrachten voor woningbouwverenigingen, gemeenten, particulieren of aannemers, met ons uitgebreide machinepark kunnen wij casco slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn van A tot Z voor u verzorgen!

Werkzaamheden

Tijdens casco slopen voeren wij verschillende sloopwerkzaamheden uit. Ons team van vakmannen beschikt over de nodige kennis om uw woning of pand op een efficiënte wijze casco te slopen. Naast dat wij jarenlang ervaring hebben, kunnen wij de sloopwerkzaamheden uitvoeren tegen een aantrekkelijke prijs. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag. Naast het casco slopen in Alphen aan den Rijn, zullen wij zorgen voor het afvoeren van het vrijgekomen afval zodat het pand netjes en klaar is voor de verdere renovatie.

Snelheid van Casco slopen

Bij casco slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn is snelheid van belang. U wilt immers zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw woning, kantoor of winkelpand. In overleg is bijna elk tijdschema mogelijk. U vraagt, wij leveren! Wij zijn dus erg flexibel en zeer ervaren op dit gebied. Bent u benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan gerust contact op of bekijk onze website voor meer informatie.

Bobcats

Een van onze specialiteiten is het casco slopen van winkelpanden in de buurt van Alphen aan den Rijn en omgeving. Met de beschikking over meerdere "bobcats" is dit voor ons een veel voorkomende klus. Als u graag uw pand casco wilt laten slopen zullen wij zeer professioneel te werk gaan. Wij behandelen elke opdracht anders en bieden maatwerk. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd voldoende materiaal om u van dienst te kunnen zijn. Casco slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn laat u beslist door RJC sloop- en grondwerken B.V. uitvoeren.

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring