Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Machinaal slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn waarbij er ruimte wordt gecreƫerd voor iets nieuws.
Alphen aan den Rijn

Machinaal slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn

Dient er een gedeelte of het gehele pand gesloopt te worden in Alphen aan den Rijn? Dan helpen wij u graag. Bij RJC sloop- en grondwerken voeren wij gevarieerde sloopwerken uit waarbij machinaal slopen centraal staat. Machinaal slopen vraagt om vakmanschap, kennis en de juiste materialen. Bij RJC sloop- en grondwerken bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij machinaal slopen in Alphen aan den Rijn en omgeving staat veiligheid voorop. Wij zien slopen niet alleen als een pand of object afbreken, tijdens machinaal slopen creëren wij graag ruimte voor iets nieuws. Tijdens machinaal slopen gelden er strenge eisen vanuit de wet- en regelgeving. Ons team is uiteraard op de hoogte van deze eisen en regels. Naast machinaal slopen kunnen wij ook handmatig slopen. Omdat ieder project anders is zullen wij van te voren met u bespreken welke aanpak het meest geschikt is voor uw klus.

Onze sloopmachines

Voor het machinaal slopen beschikken wij over een uitgebreid machinepark. U kunt hierbij denken aan meerdere kranen, "Bobcats" en mini gravers voor iedere denkbare opdracht. Ook in situaties waar machines niet tot de opties behoren, kunnen wij goed uit de voeten. Dit gecombineerd met ervaren personeel wordt uiteraard een succes. Om machinaal te slopen hebben wij diverse machines waardoor wij in iedere situatie kunnen werken. Naast machines beschikken we over professioneel materiaal ter ondersteuning van het machinaal slopen. Al onze machines voldoen aan de laatste eisen en worden regelmatig gecontroleerd. Dit allemaal om een snelle doorlooptijd te garanderen.

Totaalsloop door RJC sloop- en grondwerken

Wanneer een object of gebouw in zijn geheel gesloopt moet worden zetten wij machinaal slopen in de buurt van Alphen aan den Rijn in. Machinaal slopen in Alphen aan den Rijn en omgeving wordt op een verantwoorde manier uitgevoerd. Dit maken wij mogelijk door:

  • Juiste machines
  • Up to date kennis
  • Goede inventarisatie
  • Optimale communicatie
  • Hoogwaardig materieel
  • Gedreven vakmensen

Ongeacht de complexiteit, omvang en locatie, machinaal slopen in Alphen aan den Rijn en omgeving biedt u hoogwaardige totaalsloop.

Duurzaam slopen

Tijdens machinaal slopen in Alphen aan den Rijn en omgeving staat duurzaamheid centraal. Wij zullen zorgen dat alle materialen goed afgevoerd en verwerkt worden. Wij zullen een geheel project inclusief asbestsanering, grondsanering, boorwerk, zaagwerk, hakken en breken uitvoeren en de bouwplaats bezemschoon opleveren.

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring