Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Sloper

Diverse sloopwerkzaamheden

Sloper nodig om plaats te maken voor een compleet nieuw gebouw? RJC sloop- en grondwerken is een ervaren, betrouwbare en vakkundige sloper en kan uw sloopwerkzaamheden uitvoeren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij uw wensen door en bekijken we welke werkzaamheden wij het beste kunnen uitvoeren voor u. Wij beschikken over meerdere kranen, “Bobcats” en mini gravers die ons ervaren personeel gebruikt om uw sloopwerkzaamheden uit te voeren. Ook in situaties waarbij onze machines niet nodig zijn, kunnen wij als sloper ook handmatig slopen.

Werkzaamheden van sloper RJC sloop- en grondwerken

Wat kan RJC sloop- en grondwerken als sloper voor u betekenen? Wij verzorgen sloopwerkzaamheden van A tot Z, en houden rekening met effectiviteit en het milieu. Als sloper hebben wij al meerdere malen sloopwerkzaamheden voor winkelpanden en betonconstructies uitgevoerd. Een aantal van onze specialiteiten zijn:

  • Het casco slopen van winkelpanden
  • Het ontgraven van kelders
  • Grondsanering
  • Het casco slopen van ziekenhuizen
  • Asbestsanering

Wilt u een gesprek met onze sloper inplannen? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Sloper voor diverse sloopwerkzaamheden
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring