Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Sloper in de buurt van Rockanje voor diverse sloopwerkzaamheden op locatie
Rockanje

Sloper in de buurt van Rockanje voor diverse sloopwerkzaamheden op locatie

Heeft u een oude boerderij of oud winkelpand gekocht? Wilt u hier een prachtig nieuw gebouw laten bouwen? Het op een veilige manier slopen van het oude gebouw is dan stap één. Zoekt u daarom een ervaren, betrouwbare en vakkundige sloper in de buurt van Rockanje? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met onze ervaren sloper in de buurt van Rockanje. RJC sloop- en grondwerken B.V. wordt gezien als dé sloper van Rockanje en omgeving. Wij als sloper van Rockanje en omgeving hebben wij jarenlang ervaring in diverse sloopwerkzaamheden. Wij als sloper werken in Rockanje en omgeving met een betrouwbaar machinepark. Ons bedrijf beschikt over meerdere kranen, "Bobcats" en mini gravers voor elke denkbare opdracht. Ook in situaties waar machines niet tot de opties behoren, kunnen wij als sloper in de buurt van Rockanje sloopwerkzaamheden uitvoeren. Wij verzorgen sloopwerkzaamheden van A tot Z. Door ons team van slopers en gebruik van bovenstaande machines kunnen wij projecten in zijn totaliteit aannemen. Van advies tot uitvoering, wij leveren topkwaliteit.

Winkelpanden door een Sloper slopen

Wij als sloper van RJC sloop- en grondwerken B.V. in de buurt van Rockanje heeft veel ervaring met het slopen van winkelpanden. Als sloper hebben wij al vele winkelpanden in de buurt van Rockanje schoon afgeleverd. Voordat wij de sloopwerkzaamheden uit gaan voeren zullen wij met u overleggen hoe wij te werk gaan. We nodigen u uit of komen bij u langs voor een eerste gesprek. Hierin worden uw sloopwensen besproken en zullen we onze mogelijkheden toelichten. In overleg is elk tijdschema mogelijk. Als flexibel en ervaren bedrijf bieden wij als sloper in de buurt van Rockanje de oplossing voor elk vraagstuk.

Betonconstructies

RJC sloop- en grondwerken B.V. biedt als sloper in de buurt van Rockanje die betonconstructies op verschillende manieren kan slopen. Wanden en vloeren worden afhankelijk van de situatie en de constructie gesloopt met machines of handgereedschap. RJC sloop- en grondwerken B.V. als sloper in de buurt van Rockanje beheerst beide technieken en bekijk per situatie wat het beste past. Hiermee kunnen wij als sloper in de buurt van Rockanje het project uitvoeren inclusief:

  • Zaagwerk
  • Freeswerk
  • Hakwerk
  • Boorwerk
  • Grondwerk
  • Asbestsanering

Ook grondsanering en asbestsanering kunnen wij uitvoeren. Als sloper hebben wij vele sloopprojecten uitgevoerd in Rockanje en omgeving.

Projecten van de sloper

Bent u benieuwd welke projecten wij als sloper in de buurt van Rockanje heeft uit mogen voeren? Bekijk dan onze referenties op de website. Tevens kunnen wij u voorbeelden laten zien en een vrijblijvende offerte aanbieden met betrekking tot uw project. Wilt u een gesprek met onze sloper in de buurt van Rockanje? Neem dan contact met ons op.

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring