Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Stofvrij slopen

Stofvrij laten slopen

Wilt u uw pand laten slopen maar mag er geen stof vrijkomen? Kies dan voor stofvrij slopen door RJC sloop- en grondwerken. Welke werkzaamheden kunnen wij stofvrij voor u uitvoeren? Door onze ervaring in het stofvrij slopen kunnen wij alle diverse voorkomende renovatie- en totaal sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren. Als er sloopwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden in de buurt van bewoonde gebouwen is stofvrij slopen nodig. Door gebruik van een stof afzuiger en een water vernevelaar beperken we het vrijkomen van stof. Uiteraard worden de vrijgekomen stukken afval goed afgevoerd.

Geruisloos stofvrij slopen

Wilt u naast stofvrij slopen ook geruisloos slopen? Neem dan contact met ons op om dit met ons te bespreken. Bij geruisloos stofvrij slopen zorgen wij er voor dat er weinig schokken en trillingen vrijkomen. Geluidsarm handmatig slopen kunnen wij ook voor uitvoeren. Denkhierbij aan het verwijderen van:

  • Muren
  • Tegels
  • Vloerbedekking
  • Wandbetimmering
  • Plafonds

Maak a.u.b. uw keuze:

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Stofvrij laten slopen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring