Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven voor weinig overlast
Bodegraven

Stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven voor weinig overlast

Ziet u op tegen het slopen van uw pand of onderdelen in uw woning? Bent u bang voor de overlast van geluid en stof? Kies voor het stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven verzorgd door RJC sloop- en grondwerken B.V. en voorkom deze problemen. RJC sloop- en grondwerken B.V. kan door middel van stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven diverse voorkomende renovatie- en totaal sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren. Als sloopbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in stofvrij slopen en zijn vele klanten van dienst in Bodegraven en omgeving. Door onze deskundige aanpak, vakmensen en hoogwaardige machines is geen opdracht ons te groot. Om stofvrij te slopen in de buurt van Bodegraven zetten wij de benodigde machines in. Ons bedrijf beschikt over meerdere kranen, "Bobcats" en mini gravers voor elke denkbare opdracht. Op het gebied van uitlaatgasreductie en stofvrij werken, streeft RJC sloop- en grondwerken B.V. naar inventieve en beperkende maatregelen. Ook in situaties waar grote machines niet tot de opties behoren, kunnen wij goed uit de voeten. Door handmatig en of door inzet van emissiearm sloopmaterieel kunnen we stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat zonder overlast. Heeft u interesse in stofvrij slopen in Bodegraven en omgeving? Informeer naar de mogelijkheden.

Bewoonde gebouwen stofvrij slopen

Zeker wanneer er sloopwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden in bewoonde gebouwen is stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven van belang. Tijdens het stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven zorgen wij ervoor dat het gebouw goed is beschermd. Daarnaast maken we gebruik van een afzuiger die stof afzuigt en opvangt, een water vernevelaar en of doormiddel van sproeien het stof beperken. Na het stofvrij slopen in Bodegraven en omgeving zorgen wij uiteraard dat het vrijgekomen afval netjes en goed wordt afgevoerd. Kortom, stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven staat garant voor:

  • Minimaliseren van omgevingshinder
  • Stof beperkende maatregelen
  • Optimale bescherming
  • Werkzaamheden worden uitgevoerd onder de voorschriften van de BRL-SVMS-007
  • Rommel direct opgeruimd

Wij weten als geen ander hoe erg sommige mensen tegen een verbouwing opzien. Met stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven doen wij ons uiterste best om alles zo schoon mogelijk te houden.

Boren, zagen & frezen door RJC Sloop- en Grondwerken

Boren, zagen & frezen horen ook tot de werkzaamheden die wij uitvoeren. Ook hierbij staat stofvrij slopen in Bodegraven en omgeving centraal. Wij kunnen gewapend beton zagen met grote nauwkeurigheid. Ook andere materialen zoals asfalt en andere steen soorten kunnen wij stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven. Daarnaast kunnen we in diverse materialen nauwkeurig boren. Nauwkeurig en snel werken is onze standaard. Wat uw wensen ook zijn, dit staat centraal.

Geruisloos stofvrij slopen

Naast stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven kunnen wij geruisloos slopen zonder trillingen en weinig schokken. Hierdoor voorkomen we dat de omgeving schade en overlast ondervindt van de sloopwerken. Wilt u graag een afspraak met ons bedrijf voor stofvrij slopen in de buurt van Bodegraven? Neem vrijblijvend contact met ons op.

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring