Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Trillingsvrij slopen in Aerdenhout op een stofvrije en geluidsarme wijze
Aerdenhout

Trillingsvrij slopen in Aerdenhout op een stofvrije en geluidsarme wijze

Moet uw pand gesloopt worden? Wilt u graag dat dit geheel stofvrij, geruisloos en snel kan worden uitgevoerd? Voor trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout is RJC sloop- en grondwerken beslist uw aangewezen partner. RJC sloop- en grondwerken is specialist op het gebied van sloopwerken en kan diverse sloopwerken uitvoeren zoals:

  • Totaalsloop
  • Renovatiesloop
  • Machinaal sloop
  • Handmatige sloop
  • Trillingsvrij slopen

Hierin bieden wij graag een totaalpakket waarbij trillingsvrij slopen centraal staat in heel Aerdenhout en omgeving. Ons team begeleid u graag van A tot Z. Indien u ons wilt inschakelen voor trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we uw wensen, het tijdsschema en een maken een offerte op maat. Pas wanneer u het eens bent met ons voorstel gaan we aan de slag met het trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout.

Handmatig trillingsvrij slopen

Als specialist in sloopwerken en trillingsvrij slopen in Aerdenhout en omgeving kunnen wij constructies handmatig slopen. Eerst zullen we gaten boren in de beton constructies, waarna we het beton splijten met een hydraulische splijt machine (de zogenoemde darda) zodat we het bovenste stuk los van de rest van het beton kunnen halen. Dit doen wij om zo min mogelijk overlast te veroorzaken en ons te houden aan het trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout. Naast het slopen van betonconstructies kunnen wij handsloopwerk uitvoeren zoals het verwijderen van vloeren, muren en nog veel meer. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk onze website voor trillingsvrij slopen in Aerdenhout en omgeving.

Voordelen van trillingsvrij slopen

Trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout kan geheel door ons worden uitgevoerd. Het voordeel van trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout is dat dit stofvrij, geluidsarm en trillingsvrij is. Vooral in grote gebouwen waar er zo min mogelijk overlast moet zijn is dit uitermate geschikt. Heeft u een groot kantoorpand dat gesloopt moet worden? Wilt u dit renoveren en moeten bepaalde objecten in het pand gesloopt worden? Kies dan voor trillingsvrij slopen in Aerdenhout en omgeving verzorgd door RJC sloop- en grondwerken. Wij zijn uiterst bekwaam in trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout.

Machinaal trillingsvrij slopen

Naast het handmatig slopen kunnen wij machinaal trillingsvrij slopen in de buurt van Aerdenhout. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor advies. Onze klanten staan bij ons centraal met oog voor veiligheid en kwaliteit.

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring