Wij zijn in het bezit van het SGS VCA System certification certificaat Wij zijn in het bezit van het SGS SVMS007 System certification certificaat
Veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs met een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering
Berkel en Rodenrijs

Veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs met een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering

Zoekt u een bedrijf dat veilig kan slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Moet er een gevaarlijke of kleine ruimte worden gesloopt? RJC sloop- en grondwerken B.V. beschikt over de kennis, mensen en middelen om veilig te slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs. Als sloopbedrijf hebben wij al jaren ervaring op het gebied van sloopwerken. Naast veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs zijn wij inzetbaar voor asbestsanering en grond & straatwerk. Onder veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs verstaan wij renovatie sloopwerk, casco slopen, totaal sloop, machinaal slopen en handmatig slopen. Voor sommige afvalstoffen die vrijkomen tijdens het slopen dienen extra maatregelen genomen te worden. Milieu en veiligheid staat hierbij centraal. Wij weten als geen ander waar veilig slopen in Berkel en Rodenrijs aan moet voldoen. Onze instrumenten staan garant voor een veilige en vakkundige werkwijze. Een zorgvuldige voorbereiding en veilige uitvoering bieden u een prettig sloopproject.

Regels van veilig slopen in Berkel en Rodenrijs

Slopen is meer dan alleen een gebouw of object slopen. Er gelden strenge regels en voorwaarde die de sloopwijze voor een groot deel bepalen. Ook ons personeel willen wij graag beschermen door het inzetten van het juiste materieel en gebruik van afzuigsystemen in combinatie met persoonlijke beschermingsmiddelen. Veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs is voor RJC sloop- en grondwerken B.V. belangrijk. Veilig slopen in Berkel en Rodenrijs en omgeving staat ook buiten ons bedrijf centraal. Hierbij moet u denken aan:

  • Stof beperkende maatregelen
  • Gevaarlijke materialen
  • Minimaliseren van omgevingshinder
  • Trillingen
  • Asbest
  • Beperken van geluidsoverlast

Veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs denkt ook aan hergebruik van vrijgekomen materialen. Door goede samenwerking met betrouwbare partijen kunnen wij veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs van A tot Z aanbieden.

Asbestsanering

We realiseren asbestwerkzaamheden van alle proporties. Door goede samenwerking met een partner in de asbestsanering zijn wij in staat alle denkbare asbestsaneringen aan te nemen. Vooral bij asbestsanering speelt veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs een belangrijke rol. Graag zijn wij uw partner bij het verwijderen van asbesthoudende materialen. Asbest is een gevaar voor de omgeving en moet veilig en vakkundig verwijdert worden. Voordat wij aan de slag gaan met veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs zullen wij langs komen om de locatie te bekijken.

Veiligheid en kwaliteit bij veilig slopen

RJC sloop- en grondwerken B.V. hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Veilig slopen in Berkel en Rodenrijs en omgeving is belangrijk voor het personeel en de omgeving. Wilt u graag een sloopwerkproject uit laten voeren? Vindt u veilig slopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs ook zo belangrijk? RJC sloop- en grondwerken B.V. staat voor u klaar.

RJC Sloop- en grondwerken B.V. logo
RJC Sloop- en grondwerken B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring